Teambuilding 17/03/2021

Driedaagse in Oostduinkerken – dag 1

Ondanks de negatieve berichten gaat onze ploeg stug door met de planning van de Sultan Trail die zou moeten starten op 03 mei 2021. Luc (Van Looveren), Paul (De Groeve) en ikzelf hebben al enkele duizenden kilometers samen gefietst. Joris (Van Severen) is voor mij nog een onbekende, een paar avondvergaderingen daargelaten.

Een mogelijkheid om een villa te huren met drie slaapkamers zet de deur op om een vierdaagse te organiseren. Om helemaal Covid-19 proof te zijn slaap Luc in zijn camper.
De weersvoorspellingen zijn ondermaats voor vandaag en morgen maar we zetten door. Tijdens de drie tot vier maanden durende trail zal het ook niet altijd schitterend zijn.

De gehuurde villa in Oostduinkerken blijkt vrij ruim te zijn en garandeert een Corona-vrije inrichting. Thuis werd zo’n vier kilogram verse spaghettisaus gebrouwen om de eerste avondmaaltijd door te komen. Ook een paar flesjes bier, water, chocolademelk, 36 pannenkoeken, …, worden uitgeladen bij aankomst. Ook alcohol-gel en mondmaskers zijn voorzien.
Tegen 1200hr is de ploeg volledig en na een eerste bespreking van de activiteiten vervangen we de fietstocht van vandaag door een duinenwandeling.

Uiteraard missen we een afslag op de terugtocht en doen we er een paar kilometer bovenop. Geen kat die erom maalt.

De helft van de spaghettisaus verdwijnt in de hongerige magen waarna het gezelligste deel van de avond start: de bespreking van het gedeelte van de fietstocht van Thessaloniki – naar het Athosgebergte en terug. Het is na middernacht als we in ons bed duiken en Luc zijn camper zoekt ergens aan de rand van de duinen.

Zin om de duinenwandeling te doen? Klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *